Добредојдовте

Добредојдовте на нашата интернет старница! Овде можете да дознаете Кои сме и Што работиме. Ќе Ви понудиме решенија за Вашиот бизнис од аспект на информатичка опрема и услуги.

Zebra® производи

Сигма-СБ Компјутери е овластен реселер на решенијата и производите на Зебра®, компанија која е лидер во светот со ПОС решенијата. Во своето протфолио има решенија за малопродажба, големо продажба, управување со магацин, операции на терен, печатење етикети, хартија, ПВЦ картици и сл.

tc20_web_100 zt220_web_100    mc67_wb_100   MP7000-3_web_100   zebra-gk420d_web_100   mc9200_web_100

 

 

 

Trend Micro™

TM_logo_newtag_horiz_2c_web_200

Сигма-СБ Компјутери е Bronze Partner на Trend Micro™ – еден од светските лидери за решанија за заштита од компјутерски вируси.

Trend Micro is leading a revolution in security, with better ways to keep you safe wherever and however you exchange digital information. This revolution is taking place in physical, virtual, and cloud environments, where the threats are dynamic and constantly changing.

Layered security, transparent systems and fluid interactions are the conceptual basis for our visual brand language. This book will help you implement the Trend Micro Brand System, and shape the look of the new security revolution.