Печатари

Печатари за етикети
– Термални печатари – Direct thermal
Bixolon SRP 770II
– Термални печатари – Thermal transfer
Zebra ZT230t , Zebra GK420t

Ласерски печатари

Матрични печатари

Побарајте повеќе информации или понуда на sales@ssbkompjuteri.com