Bixolon SRP 770II – термален принтер за етикети

Bixolon SRP 770 IIBixоlon SRP 770 II

Најдобар во класата ако критериумот е Цена/Перформанси.

Термален принтер – Direct thermal, со ширина на печатење од 1,5 до 4,2 инчи, брзина на печетање 127 мм/сек. и резолуција 203 dpi.

Повеќе инфо на  http://www.bixolon.com/html/en/product/product_detail.xhtml?prod_id=50

или побарајте понуда на

sales@ssbkompjuteri.com

Промотивни цени до 31.09.2018, за количината на залиха, додека има залиха !