За Нас

Сигма-СБ Компјутери ДОО постои од Мај 2005 година. Формирана е како одговор на потребата на клинтите на Сигма-СБ ДООЕЛ, да се обезбедат со сериозен партнер, кој ќе понуди ИТ решенија, од аспект на набавка на соодветна информатичка опрема, компјутерска мрежа и услуги за администрација, надградба и мониторинг на информатичките процеси во компаниите, како и системски и апликативен софтвер од светските брендови.

Сигма-СБ Компјутери им овозможува на своите клиенти широка понуда на ИТ решенија повеќе од една деценија. Се грижиме за квалитетот на услугата и создаваме сериозно партнерство и пријателски однос со клиентите, затоа Сигма-СБ Компјутери ја обезбедува најдобрата понуда за своите клиенти, помагајќи во изборот на соодветна опрема која го олеснува оперативното работење, имплементација и грижа и одржување.

Сигма-СБ Компјутери нуди набавка на специфична информатичка опрема и тоа:

Мобилни (рачни) компјутери, сервери, компјутери и компјутерски компоненти (десктоп и лаптопи);  Баркод скенери, принтери и додатоци (лабел принтери, етикети и рибони); POS опрема; Мрежна опрема; RFID опрема; Услуги, решенија, софтвер.

Од портфолиото на партнери, особено сме горди на соработката со Zebra, Lenovo, Dell, Microsoft, HP, AVG, Cisco, Trend Micro, Datalogic, UniFi и други.