Zebra® производи

Сигма-СБ Компјутери е овластен реселер на решенијата и производите на Зебра®, компанија која е лидер во светот со ПОС решенијата. Во своето протфолио има решенија за малопродажба, големо продажба, управување со магацин, операции на терен, печатење етикети, хартија, ПВЦ картици и сл.

tc20_web_100 zt220_web_100    mc67_wb_100   MP7000-3_web_100   zebra-gk420d_web_100   mc9200_web_100